新东方时时彩送38彩金平台游学

新东方网>长春新东方学校>国内考试>六级>正文

2019年6月大学英语六级阅读训练:16

2019-04-09 10:07

来源:新东方在线

作者:

  In today's world, insurance plays a vital role in the economic and social welfare of the entire population. The wish to guard against dangers to life and property is basic to human nature. By using various kinds of insurance, society has been able to reduce the effects of such hazards.

  Nowhere is insurance more important than in the management of a business. In many instances, losses in a small firm can mean the difference between growth and failure, vitality and stagnation (停滞).Very few small businesses have even a portion of the financial resources available to larger enterprises. Frequently, they must operate on a very slight margin if they hope to stay in business. And thus, they are particularly sensitive to unexpected losses.

  Without enough insurance, what happens to such a firm when the owner dies or is suddenly disabled? When a fire breaks out and destroys the firm's building or stock? When an employee is found to have stolen company funds? When a customer is awarded a liability judgment for an accident? Too often, the business is forced to the wall, its future operations drastically curbed; sometimes, it is damaged beyond repair, its ability to continue completely crushed.

  Almost always, a small businessman would find it impossible to handle the full burden of his potential risk. The amount of money he would have to set aside to cover possible losses would leave him nothing, or almost nothing, to run his business with. If loss were to occur which he could repair by using his reserve fund, what assurance would he have that another loss—the same kind or different—might not occur next week, next month? But then he would have no reserve fund and little likelihood of staying in business at all.

  1. This selection deals mainly with_______.

  A. the relation between insurance and society

  B. accidents and losses

  C. business failures

  D. the importance of insurance to business

  2. In Paragraph 3, "forced to the wall" means "_______".

  A. driven to despair B. staying in a strong position

  C. doing well D. climbing up

  3. The author thinks that_______.

  A. accidents always happen

  B. a businessman should take risks

  C. businesses should have adequate insurance

  D. insurance is a social welfare project

  4. Adequate insurance will do all of the following EXCEPT that it will_______.

  A. free some business funds B. add to benefits for employees

  C. relieve some management problems D. provide for unexpected incidents

  5. The word "curbed" in Paragraph 3 is nearest in meaning to_______.

  A. checked B. advanced

  C. expanded D. disturbed

  答案:1. D 2. A 3. C 4. B 5. A

       以上就是本文的全部内容,更多精彩请随时关注新东方长春学校官网。


相关推荐

六级资讯

四六级课程导航

六级课程表

六级内容咨询

新东方长春学校官方微信:新东方长春学校 (微信号:ccxdfcn

最新考试资讯、考试政策解读、真题解析,请扫一扫二维码,关注我们的官方微信!

相关推荐

  • 中学辅导
  • 大学辅导
  • 出国辅导
  • 热门活动

版权及免责声明

凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

博聚网